petek, 4. april 2008

Dragi moji plesalci!

Glede na grozen trening v sredo, sem se odločila, da prenehamo z vajami.

Ne sej se hecam, da povečamo število vaj :)

In sicer, v sredo se dobimo že ob štirih, da se dogovorimo o vseh potrebnih stvareh. Ker se naš nastop res hitro približuje, pa vas prosim, da pri sebi dobro premislite ali želite nastopati. Ne bom jezna če se odločite v nasprotnem, tudi še vedno ste dobrodošli na vseh vajah. Če pa si nastopati želite, pa od vas pričakujem nekaj žrtve. (to se mal čudn sliš) Treningi bodo morali biti vaša skoraj da prioriteta. potekali bodo med vikendi, ter tudi kdaj med tednom dopoldne. Za termine se bomo dogovorili v sredo. Vendar če že zdaj veste, da tega dodatnega časa ne boste mogli posvetit plesu, vas prosim, da ste iskreni in to poveste v sredo. Še vedno boste dobrodošli ko boste imeli čas priti, samo jaz ne bom več na vas računala za nastop in bom treninge sestavljala, tako da bodo tisti ki nastopajo imeli kaj od tega.

Upam da se strinjate, in da ne zamerite,vendar mislim, da tako kot je bilo v sredo ne sme več biti.

Lp, Petra

6 komentarjev:

KODRČEK pravi ...

vikendi...uf, upam da ne boš zahtevna kar se tiče vikendov:) glede dopoldanskega pa mi ni jasno, le zakaj tak termin, sej pa je težko, da bi kar sred šihta šla na vaje?


Drugače pa se strinjam, da je potrebno se ZRESNIT pa začet intenzivo:)

papa,simona

Alenka pravi ...

Jah, res se mormo resno pomenit in se zresnit, ker nimamo več veliko časa...papa!
Alenka

DŠIS pravi ...

Se strinjam s tabo Simona, bil je samo predlog. Dopoldanski termin, zato ker so takrat proste dvorane, ker popoldne je že vse zasedeno. Ampak, če cas je večina v službi bomo že našli prost termin tudi popoldne. Ne skrbi :)

Lp, petra

Unknown pravi ...

Takole, tisti ki smo že nastopali vemo, da se vse da, če se le hoče... Tudi kdaj za kkšno urco skočit iz službe na trening - sploh kadar gre za študentsko delo - in tud ob polnoči pridt na trening in kkšn vikend delat od 9h do 17h. Tkole je... Nč ne prleti iz lufta... Hehehe. Se vidimo kmalu.

Daniela

Unknown pravi ...

Joj ne vem zakva je zdej ta 'vodja programa' se izpisal... Jst nism to napisala :(

Lp, D

Majčka pravi ...

Hoilaaa...imam eno prošnjo...ko bomo sestavili plese in izbrali glasbo,.. bi lahko imela to glasbo na cd ali če mi kdo pošlje na gmail, da bom doma poslušala in študirala ter lažje na vajah sledila oz. na nastopu...če bo pomagalo...na tak način še nikoli nisem probala, ampak zgleda da pri nekaterih učinkuje...

Se vidimo jutri,
be faiiin

Majčka